torsdag 24 maj 2012

Babypolka

Att se den här lilla skrutten ligga utsträckt och dra sig får mitt hjärta att rusa. Sååå nära att jag smyger fram och tar ett bett!


onsdag 23 maj 2012

Två små fötter

På tur i skärgården. Piran h a t a r att ha på sig sele och strumpor. Det är bara att gilla läget, dottern min.


måndag 21 maj 2012

Trött, trög eller bara besviken?

Vad ska det här föreställa? Ett skämt? Barns humor?
Jag läser en Katten Gustav på akuten. Elvira dök ner i golvet från soffan pga "bad parenting". Den skyldige grät värre än Elvira. Vi åkte in för säkerhets skull. Har en liten lärka här. Vi har väntat på rummet i 1,5 timme nu. Läkaren kommer skicka hem oss på två röda. Men man vill ju vara säker. Ha ett okej från proffsen. Tufft dygn för skruttan. Magsjuka med tio-femton kräkningar igår, vaken nästan hela natten, feber idag och en huvudstupa som lök på laxen. Men vi har en tuff brud som tur är!



söndag 20 maj 2012

Magsjuk tjej har somnat facedown

Hälsningar från uppskakad mamma. Lillstrumpan började plötsligt kräkas. Tio gånger på 20 minuter! Det var läskigt. Nu har hon sovit bredvid oss i några timmar. Jag kollar andningen ca varannan sekund. Ansiktet rakt ner i soffan känns... onödigt just nu.
Jag blev lovad att det här med föräldraskap skulle vara enkelt. Jämt! Jaså.


På premiär i Elviras nya cirkustält






fredag 18 maj 2012

Vad händer där bak?

Elvira tutar och kör i sin lära-gå-stol. Så jäkla mallig och cool när hon lägger armen på ratten och babblar högljutt om ditten och datten. Bra för föräldrarna som packar förfullt inför flytten nästa helg. Jippi!


söndag 13 maj 2012

Dramatisk much?

Letade efter mina gamla akvarellfärger hemma hos mor och far. Hittade den här duken i en vrå. En gothtonåring med tillgång till oljefärger och vi snackar mööörka toner.


måndag 7 maj 2012

På besök i nya lägenheten.

Vi har spegelgarderober så man kan ta familjekort!


fredag 4 maj 2012

Hon sitter och babblar

Och är världens bästa sällskap.


onsdag 2 maj 2012

Word

Hon ser ut som en liten rappare där hon sitter med efterrätt i hela fejjan.