tisdag 29 mars 2011

En gammal bild på dig själv

Det tog en vecka, men jag hittade bilden. Det här är en väldigt typisk bild på mig från högstadiet. Mockakavaj, färgglad scarf från Indiska, ryggsäck i rött med guldbroderier från Kontiki, doctor Martens. Gud vad jag älskade den där mockakavajen... Använde den tills den föll av kroppen i trasor (till min mors STORA förtret)

tisdag 22 mars 2011

Olle Forslind

Men titta på det här godiset då! Han är lite rödögd på bilderna men man ser allt ändå hur bedårande han är.


Han var en sån gladapa på fredagens besök så att jag blev helt till mig! Hoppas vi ses snart Olle.

måndag 21 mars 2011

Uuuuttråkad

Idag är jag så otroligt uttråkad. Åh det här gloomy vädret, den här döda stan, jag har inga pengar, inga kläder, inget att göra. Jag vet inte vad jag vill göra. Äta en trerättersmeny på en tjusig restaurang på en måndag. När ska man få göra det igen?

Min högsta dröm just nu vore att Katten kom o sa "- vad sitter du där och surar för? Packa beachväskan, vi åker mot Arlanda om 30 minuter! Vi ska till ett fantastiskt ställe med långa sandstränder, helt otrolig mat, urtjusigt hotell mitt i centrum med pool och snacksbar med 100 sorters snacks, färgglada fruktdrinkar, du ska få läsa Blonde som du just börjat med, jag har hyrt en slav i form av en svensk medelålders skattesmitare som ska massera dig och passa upp på dig och agera drinkbord och handla snacks, stället är känt för sina smarriga glassorter - 20 st jordgubbsvarianter, vattnet är 30 grader, befolkningen är lycklig och lever ett gott liv på slösaktiga turister, det är grönt och blommigt överallt."

Jag: "- okej, om vi stannar på mcDonkan på vägen så jag får en jordgubbsmilkshake".

torsdag 17 mars 2011

Helgpepp

Åh, vilken härlig helg det kommer att bli! Familjemiddag på fredag med finbesök från Stockholm. Tänk att Elakingen och Jocke ska få träffa Röde Olle för första gången! Det ska bli väldigt intressant att se hur Jocke reagerar på den nya familjemedlemmen. Än så länge har han nog frågat mig fem gånger om Matilda har varit full än. Ja ba "- nej inte direkt. Inte den här gången heller."

Kvällens meny kommer bestå av:

Förrätt: små bakade potatisar med skagenröra

Huvudrätt: coq au vin på vitt vin och risotto

Dessert: citron och passionsfruktpaj

Mjau sa Katten! Lätt och frisk meny som lockar till vårkänslor.

tisdag 15 mars 2011

Rolf Lassgård har uppknäppt skjorta och fittskägg

Efter som jag och Katten har bestämt oss för att ta det lugnt ett tag framöver och spara pengar så har jag krävt att vi ska öka vårt kanalutbud på tvn från 1an, 2an, 4an och 6an till lite fler. Viktigast är 8an och 9an som har mycket matlagningsprogram och brittiska deckare.

De första veckorna av vår uppdaterade Boxer har vi fått några filmkanaler. Jag stannade just på Colin Nutleys "Angel". Har någon sett den? Den är... ja hon heter Angel helt enkelt. Helena Bergström alltså. Angel. Om någon vill ha ett Colin Nutleymaraton någon gång så är jag med, direkt! Filmerna är jättebra och unika. Jasså.

måndag 14 mars 2011

En bild på något som gör dig glad

Det blev några. Idag när jag funderar på vad som gör mig glad så kommer dessa bilder upp.


Att ligga ifred med sin bästis och tycka till om omgivningen i uppsatt hår och förlåtande solglasögon. Just på den här bilden kommenterade vi antagligen min familj. Matilda var min fristad på den här resan.


Jag blir glad när jag tänker på den här scenen. Katten ska precis fråga mig om jag vill gifta mig med honom. Mjau!

Just nu tänker jag ofta på jordgubbar och blir glad. Jordgubbar med mjölk, jordgubbar med grädde, jordgubbsmilkshake, jordgubbsglass, jordgubbsyoghurt. Jag längtar till jordgubbssäsongen!!

I + NY. Jag älskar New York och vill åka tillbaks så fort det är möjligt.











söndag 13 mars 2011

Lazy sunday

Efter en orolig gårdagskväll och en mardrömsfylld natt så är ordningen återställd med en illa morgon. Skönt. Idag ska jag och Katten ta en tur till Rudskoga för att ta en fika hos Kattens systers exman, tillika min pappas barndomsbästis. Han har en kalender åt mig med gamla bilder från Rudskoga. På en bild farfar och hans kompanjon i deras bilverkstad. Ska bli trevligt! Eftermiddagen kommer spenderas med bok, hemlagad thaimat och något krämigt med jordgubb. Har fått det på hjärnan.

söndag 6 mars 2011

En bild på några i din familj


En bild på det vinnande laget i Besserwisser hösten 2010 hos Inger och Göran. Från vänster till höger: jag, mamma, gudmor Amie, moster Inger.

lördag 5 mars 2011

Saturday night not-staying-in!

Det är 2,5 grader ute och solen smälter bort snön. Jippie! Jag vill ut och böka i trädgården i bara tjock tröja. Katten har börjat prata om att man kommer vilja skaffa hus någon gång i framtiden. Då lär man få nöja sig i alla fall. Fula köksluckor eller mossig heltäckningsmatta i gillestugan. Gillestuga! Herregud. Vart skulle man kunna tänka sig att bo här? Jag har ingen aning.

Idag är det fullspäckat schema med barnkalas, promenad ut till Järsberg och ikväll middag hemma hos Viktoria. Det senare ser jag väldigt mycket fram emot. Nu ska det skvallras! Jag har köpt eget vin på systemet, vitt känns som ett säkrare kort än rött. Hoppas.

onsdag 2 mars 2011

En bild på dig själv


En typisk bild på mig. Från fest, med rött läppstift, med rött läppstift på tänderna.