fredag 17 februari 2012

Semlor högt och lågt

Bestämde mig för ett sista försök att baka semlor. Jag har aldrig smakat en riktigt god hemmabakad semla. Dom är alltid alldeles för stabbiga. Men i år lyckades jag! Jan Hedhs recept på vetebröd gav fjäderlätta bullar. Hurra för mig!


3 kommentarer:

  1. Jens of Biskopsgården18 februari 2012 kl. 11:35

    Skicka gärna ner en till mig. Du vet adressen. Helst hetvägg, så bifoga en termos med varm mjölk är du snäll.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hetvägg kan du äta själv! Precis som du själv föreslår. Mitt "arga" svar antyder att jag inte gillar hetväggen. Det här vet jag inget om.

      Radera
  2. Skickar du över receptet på dina fjäderlätta bullar? Jag och Fridiz ska baka semlor imöra, dagen till ära. KRam!

    SvaraRadera