fredag 12 oktober 2012

Hett tips!

Öronproppar. Skulle inte kunna leva utan dom. De förvandlar vilket rum som helst till ditt egna tysta kontor! Oslagbart i det offentliga rummet såsom buss eller tåg, café eller hållplats. Hej då omvärld, välkommen studiero.

3 kommentarer:

  1. Vad skönt att se att man inte är ensam som använder öronproppar när man pluggar. Trodde nästan bara att det var jag och två klasskompisar som gjorde det.
    Öronproppar är helt underbart. Så skönt att kunna plugga in propparna när man själv vill och stänga ute alla störande ljud. Jag använder själv jämt öronproppar när jag pluggar. Koncentrera mig så mycket bättre när det är helt tyst. Med öronproppar djupt insatta i öronen kan man verkligen få studiero överallt. Fler borde verkligen testa öronproppar hur skönt som helst. Helt perfekt på tentor. Man hör inte de andra och slipper därmed bli stressad av dem. Jag har till och med ibland funderat på att både använde öronproppar och hörselkåpor för att verkligen helt och hållet stänga ute alla ljud. Ibland tycker jag inte att det räcker med öronpropparna. Det tränger igenom lite ljud ändå. Dock blir det mer som ett bakgrundssorl och man hör i alla fall inte vad folk säger. Dock har det hänt nån gång på biblioteket att jag har gått fram till folk som har pratat för hög, tagit ur mina öronproppar och sedan förklarat för dem att de faktiskt stör mig trots öronpropparna. Då brukar de faktisk fatta hur mycket de stör.

    Jag sover också alltid med öronproppar. Sover så mycket bättre och djupare när det är tyst. Dock får jag ibland lite ont av propparna. Har du något tips på sköna öronproppar att sova med?

    SvaraRadera
  2. Jag sover med ett par orange som min man tar med hem från jobbet. De är lite styvare så att säga. Går att göra riktigt spetsiga och sväller sedan ut ordentligt. Vet inte vilket märke ... Gillar inte de gula, mjuka något värst. De är liksom f ö r mjuka, går inte att få in i örat. Öronproppar ftw!

    SvaraRadera
  3. Vilken lyx med en make som server dig med öronproppar. Själv använder jag de vanliga gula från apoteket. Köpte dock de orange öronproppar på apoteket efter ditt tips på orangea proppar. Inte säker på att det är samma sort. Dock var det bra mycket skönare trots att de var lite större i storleken. De dämpade ännu bättre än de gula. Gjorde inte heller ont i öronen efter en hel natt. Ska köra vidare på dessa proppar. Ska bli skönt att testa dem till veckan på biblioteket när jag ska plugga. Kommer nog att bli helt tyst med dessa proppar. Så skönt att slippa alla störande ljud när man ska koncentrera sig.

    SvaraRadera